Dubloen 8
5751PX Deurne

T. 0493 39 90 04
F. 0492 55 41 11
E. info@hartcleaningservice.nl

sitemap

Glasbewassing

 

Voor echt schone ramen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van glasbewassing en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en Arbo voorschriften.
Het wassen van ramen op grote hoogte kunt u door ons laten uitvoeren met een hoogwerker met truckerpole systeem.

Wij maken gebruik van de eigenschap van puur water verkregen door omgekeerde osmose. Dit houdt in dat de kalk uit het water wordt gehaald. Wanneer puur water over een oppervlakte vloeit lossen alle mogelijke vervuilingen op en laat het een streep- en vlekkeloos resultaat na. Denkt u eens na over de mogelijkheden: ideaal te gebruiken voor het schoonmaken en afspoelen van rekjes, damwanden, aluminium platen en kozijnen enz. Door gebruik te maken van osmosebewassing heeft u nooit meer te maken met die vervelende kalkaanslag.

Bedrijven en instellingen

Wij wassen ramen bij diverse kantoren en panden. Ook het wassen van de ramen van scholen is bij ons een veel voorkomende opdracht. Door het hebben van veel ervaring op het gebied van glasbewassing en het in dienst hebben van personeel die efficiënt werkt en meedenkt, kunnen wij uw werkzaamheden uitvoeren voor een scherpe prijs met een hoge kwaliteitsnorm.

Uiteraard besteden wij bij het wassen van ramen ook veel aandacht aan het kozijnwerk. Het schoonmaken van de kozijnen vinden wij even belangrijk als het wassen van de ramen.

Appartementen

Het bijhouden van appartementencomplexen zijn bij ons dagelijks voorkomende werkzaamheden.
Aangezien deze werkzaamheden uiteenlopen van glasbewassing tot periodiek schoonmaak kunnen wij u altijd een compleet schoonmaakpakket aanbieden.

Wij vinden dat de glasbewassing bij een appartementencomplex zeer secuur moet worden uitgevoerd. Elke bewoner wil graag dat de werkzaamheden tot in het detail nauwkeurig worden uitgevoerd. Een goed onderhoud van glas en kozijnwerk voorkomt in de praktijk een hoop onderhoud.

Website door Buro TARGET