Dubloen 8
5751PX Deurne

T. 0493 39 90 04
F. 0492 55 41 11
E. info@hartcleaningservice.nl

sitemap

Schoonmaak en onderhoud

 

Al bij de eerste kennismaking inventariseert HART Cleaning Service de wensen en verwachtingen van haar opdrachtgevers om vervolgens met een efficiënt en praktisch advies op maat te komen. Tot onze projecten behoren o.a. kantoorpanden, winkels, scholen, appartementen en openbare gebouwen.

Natuurlijk vormt algemeen schoonmaakonderhoud, zoals dagelijkse en wekelijkse werkzaamheden voor het verwijderen van aanwezig vuil en andere storende elementen, de kern van onze activiteiten. Maar zoals u aan bovenstaande punten kunt zien hebben wij veel meer te bieden.

Periodiek onderhoud

U wilt natuurlijk elke dag uw werkzaamheden kunnen starten in een frisse en schone werkomgeving. Vandaar dat wij indien gewenst schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren voor 09.00 uur 's morgens. Ook kunnen wij u onze diensten aanbieden na werktijd en onder kantooruren. Na de werkzaamheden van het project geïnventariseerd te hebben komen wij met een advies op maat en een passende offerte.

Bij onze schoonmaakwerkzaamheden maken wij gebruik van hoogwaardige producten. Door het volgen van diverse schoonmaak- en reinigingscursussen zijn wij geheel op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op schoonmaakgebied.

Oplevering

Ook in opleveringen heeft ons bedrijf veel ervaring opgedaan. Daarom bieden wij graag onze diensten aan bij bouwbedrijven. Hier zorgen wij voor de eerste grote schoonmaak bij nieuwbouw waarbij wij de sanitaire groepen ontkalken, tegelwanden schoonmaken, glaswerk schoonkrabben, vloeren schoon boenen of in de was zetten enz.

Uit ervaring blijkt dat na een geslaagde oplevering de klant vaak geïnteresseerd is in een offerte voor periodiek onderhoud en glasbewassing van het desbetreffende gebouw.

Vloeronderhoud

HART Cleaning Service heeft ook een rijke kennis vergaard op het gebied van vloeronderhoud. Marmoleum vloeren doen wij regelmatig strippen en conserveren met machines die perfect geschikt zijn voor zo'n klus. Een vloer die u regelmatig door ons laat onderhouden gaat langer mee en zal bijdragen tot een representatieve omgeving.

Trappenhallen

Trappenhallen zijn plaatsen waar vaak een ophoping van vuil plaatsvindt. Iedereen stelt een schone en fris ruikende trappenhal op prijs. HART Cleaning Service zet graag een onderhoudsprogramma voor u op waarbij uw trappenhal zo schoon mogelijk zal worden gehouden.

Vaak is een wekelijkse aanpak voldoende, waarbij vloeren gezogen en gedweild worden. Liften en rvs worden schoongemaakt, trapleuningen en balustrades worden nat afgenomen. Uiteraard is het moeilijk alle werkzaamheden precies te specificeren, maar u kunt erop vertrouwen dat wij de werkzaamheden zorgvuldig zullen uitvoeren.

Kunststofreiniging

Veel mensen hebben spijt van het plaatsen van kunststof kozijnen en trespa platen, omdat deze moeilijk schoon te krijgen zijn. Dat is ook een reden waarom u contact met ons moet opnemen: wij krijgen uw kunststof teruggebracht in nieuwstaat. Met de nodige specialistische reinigingsmiddelen en machines krijgen wij al snel eer van ons werk.

Website door Buro TARGET